Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et nøkkelord for alle som vil lykkes på nett. Få økt synlighet i søk for ditt nettsted med optimale hjemmesider fra Webproffen!

 

Søkemotoroptimalisering dreier seg om å tilrettelegge ditt nettsted for skaffe økt trafikk fra søkeresultatet gitt av søkemotorer som Google, Yahoo, MSN, Bing med flere. Hvor høyt dine nettsider havner på søkeresultatet, avhenger av en rekke faktorer. Nettstedet må ha teknisk god kvalitet.

Webutviklingen må følge de normer som gjelder for å utvikle et søkemotorvennlig nettsted.

(Du kan sjekke ditt nettsted på http://validator.w3.org/ Her vil du få sett den tekniske kvaliteten av ditt nettsted. )Dessuten må du ha relevant innhold, gode, presise tekster med godt målgruppefokus. Dessuten er det en nøkkelfaktor å ha en strategi på lenkebygging, dvs. å få mange og relevante lenker inn til ditt nettsted fra ulike eksterne kilder.

Forbedre nettstedets online ranking

I tillegg til digital synlighet – teknisk kvalitet, er kvaliteten og volum på linker og innhold viktig. Webproffen leverer strategi i forhold til sosiale medier, annonsering på nett og kan vise deg hvordan skrive for web. Utgangspunktet for suksess er uansett en grundig webanalyse av nettstedets status og potensial i forhold til ranking og synlighet på Internett. Ved optimalisering av nettstedet vil man skape mer trafikk til nettstedet og da også mer kunder. Vi har verktøy som analyserer og gir deg tilbakemelding på hva du bør endre og hvordan besøkende bruker nettstedet ditt. Med god kunnskap og rett jobbing vil ditt nettsted få best mulig plassering i en søkemotor.

Analyse av digital synlighet, teknisk kvalitet og trafikk til nettsted

Webproffen driver med gjennomgående analyse av nettsider. Vi finner ut om det er teksten, linkene eller den tekniske løsningen som er problemet til at du ikke kommer på førstesiden når du gjør et søk i en søkemotor. Bestill en analyse av din nettside her.